Mirosław Nizio jest architektem i mecenasem kultury. Od 2002 roku prowadzi w Warszawie autorską pracownię architektoniczną Nizio Design International, a także Galerię i Fundację Nizio. Pracownia Mirosława Nizio ma na koncie ponad 50 projektów i blisko 30 nagród w prestiżowych konkursach w kraju i na świecie. W jej portfolio są m.in. takie realizacje, jak wystawy stałe Muzeum Powstania Warszawskiego, Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN czy Muzeum Polskiej Wódki. W 2018 roku Mirosław Nizio założył nieistniejące już restauracje WuWu i ZONI, w których head chefem był obecny szef kuchni KLONNU, Michał Gniadek. Zaprojektowana i prowadzona przez Mirosława Nizio restauracja ZONI nie tylko wpisała się w kulinarny krajobraz stolicy, ale też zyskała międzynarodowy rozgłos, dzięki tytułowi jednej z siedmiu najpiękniejszych restauracji świata, przyznanemu przez jury konkursu The World Interiors News Awards. Restauracja KLONN powstała w 2020 roku. Wybornej kuchni, malowniczej naturze oraz wysmakowanemu i przyjaznemu gościom wnętrzu towarzyszy tutaj kultura i sztuka – wystawy malarstwa, fotografii oraz koncerty.
Michał Gniadek // szef kuchni
Michał Gniadek ma na koncie doświadczenie zdobyte m.in. u Andrea Camastry w nagrodzonej gwiazdką Michelin restauracji Senses. Pracował w takich miejscach, jak Plato, Dyspensa czy Sowa. Umiejętności szkolił również za granicą w Galvin at Windows w londyńskim hotelu Hilton. W 2018 roku został wyróżniony w przewodniku Gault&Millau Polska jako Młody Talent. Jako szef kuchni restauracji Plato otrzymał nagrodę Warsaw Insider w kategorii Neo Bistro w 2017 roku. Przed pandemią został mianowany szefem kuchni ZONI, której wnętrze uznano za jedno z siedmiu najpiękniejszych na świecie w konkursie The World Interiors News Awards. W czerwcu 2021 roku przejął stery w Restauracji Klonn. Michał chce, aby jego karta odzwierciedlała nie tylko obecne trendy kulinarne, ale również jego własne przekonania o tym, jak powinniśmy jeść na co dzień, aby cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoczuciem.
Taras Liakhnovskyi // general manager / wine director
Ambitny, zdeterminowany i głodny wiedzy. Taras Liakhnovskyi jest managerem generalnym i zarazem wine directorem KLONNU.
Ekspert wyróżniony dyplomem Certified Sommelier. Kontynuuje naukę w Court of Master Sommelier. Jest członkiem Stowarzyszenia Sommelierów Polskich z dyplomem profesjonalnego sommeliera.
Pracował m.in. w cenionych warszawskich restauracjach takich jak Amber Room, Kieliszki na Próżnej. W ZONI i Bez Gwiazdek kreował autorskie selekcje win.