Kolacja sylwestrowa w KLONN'ie

Zapraszamy do celebrowania Sylwestrowego wieczoru!
Pożegnaj stary rok w rytmie slow, dopieszczając zmysły lub zacznij niezapomnianą noc od wykwintnej kolacji.
  • dedykowane menu przygotowane przez Szefa Michała Gniadka (poniżej),
  • wine pairing bazujący na wiedzy team'u sommelierów,
  • ciepła, rodzinna atmosfera.
Zarezerwuj dziś! 
Limit miejsc. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Skontaktuj się z nami pod adres mailowy - restauracja@klonn.pl lub zadzwoń na numer telefonu: +48 602 723 046. Obowiązkowa wpłata zaliczki 300 zł.
Cena menu degustacyjnego
bez wine pairingu - 650 zł*
z wine pairingiem - 990 zł*
*serwis doliczony do rachunku w wysokości 12.5% / Vouchery lub karty podarunkowe nie są przyjmowane tego dnia

Istnieje możliwość zamawiania dań a la carte z menu, które zostało przygotowane 
przez szefa kuchni Michała Gniadka specjalnie na tę okazję.
MENU I
1. Ostryga Royale / marakuja / zielone tabasco
Nicolac Maillart / Platine / France / Champagne / Écueil 1er Cru / Villers-Allerand Grand Cru
Bouzy Grand Cru / Extra Brut / Pinot Noir / Chardonnay / M.V.

2. Selekcja pieczywa: masło z ikrą łososia, pate z krewetek argentyńskich, piklowane mule Galicyjskie w
pomarańczach i szafranie.

3. Tatar z jelenia / trufla / burak
Mac Forbes / EB40 / Australia / Yarra Valley / Nebbiolo / 2017

4. Gratin z selera / sos z wędzonego jesiotra / Siberian Caviar 5*
Markus Huber / Metamorphosis / Austria / Traisental / Alte Setzen / Grüner Veltliner / 2019

5. Ravioli z homarem / bisque / brukselka
Vincent Girardin / France / Chassagne-Montrachet / Vieilles Vignes / 2018

6. Comber jagnięcy / rosti ziemniaczane / grzyby / bukiet ziół
Monteraponi / Baron’Ugo / Italy / Tuscany / Sangiovese / 2013

7. Macarons z kremem pistacjowym i malinami
Oremus 5 Puttonyos / Hungary / Tokaj – Tokaj-Hegyalja / Furmint Hárslevelü / Zéta Sárgamuskotály / 2010

8. Trufle
Cognac Lheraud VSOP
MENU II
1. Ostryga Royale / marakuja / zielone tabasco
Nicolac Maillart / Platine / France / Champagne / Écueil 1er Cru / Villers-Allerand Grand Cru
Bouzy Grand Cru / Extra Brut / Pinot Noir / Chardonnay / M.V.

2. Selekcja pieczywa: masło z ikrą łososia, pate z krewetek argentyńskich, piklowane mule Galicyjskie w
pomarańczach i szafranie.

3. Tatar z tuńczyka błękitnopłetwego / yuzu / batat
Heymann-Löwenstein / Mosel / Grosse Lage Stolzenberg / Riesling / 2021

4. Gratin z selera / sos z wędzonego jesiotra/ Siberian Caviar 5*
Markus Huber / Metamorphosis / Austria / Traisental / Alte Setzen / Grüner Veltliner / 2019

5. Ravioli z homarem / bisque / brukselka
Vincent Girardin / France / Chassagne-Montrachet / Vieilles Vignes / 2018

6. Przegrzebki / rosti ziemniaczane / grzyby/bukiet ziół
Ktima Ligas / Greece / Macedonia / Kydonitsa / 2018

7. Macarons z kremem pistacjowym i malinami
Oremus 5 Puttonyos / Hungary / Tokaj – Tokaj-Hegyalja / Furmint Hárslevelü / Zéta Sárgamuskotály / 2010

8. Trufle
Cognac Lheraud VSOP
Restauracja Klonn
Jazdów 1B, 00-467
Warszawa

restauracja@klonn.pl
+48 22 100 63 63
Godziny otwarcia:

Sobota 8.04 - 12:00 - 18:00
od wtorku do piątku: 17:00 – 22:00
sobota: 12:00 – 22:00
niedziela: 12:00 – 20:00

Polityka Prywatności